(27)

C

ljudbok och e-bok


C utspelar sig mest i Stockholm och Àr en sjÀlvbiografi. Det Àr en vacker, men ocksÄ en vÀldigt smÀrtsam historia om omöjlig kÀrlek och om cancerns bittra verklighet.

C Àr dubbelt sÄ gammal som jag, men vÀnder upp och ner pÄ hela mitt liv. Jag Àr 26 Är gammal och Àr för första gÄngen kÀr i en annan kvinna. Hon attraherar mig som ingen annan gjort tidigare. Detta trots att hon har bröstcancer, vilket bland annat innebÀr att hon inte har nÄgot hÄr och bara ett bröst. VÄr kÀrlek Àr förbjuden pÄ flera sÀtt och förblir en stor hemlighet.

C Àr en offentlig person och har tvÄ barn frÄn tidigare Àktenskap. Vi smyger stÀndigt och försöker hitta alla tillfÀllen vi kan för att ses. Kommer nÄgon att upptÀcka oss? Hemlighetsmakeriet förföljer oss och blir till slut förödande. Vi har mycket passionerat sex trots att vi bÄda Àr nybörjare .Varje gÄng Àr en upptÀcktsfÀrd. Jag har aldrig upplevt nÄgot liknande. Mina kÀnslor Àr starkare Àn nÄgonsin tidigare. Livet leker och C blir dessutom friskförklarad frÄn sin cancer .Vi drömmer om en framtid tillsammans och gÄr pÄ olika visningar av tÀnkbara hem. MÄnga tror att vi Àr mor och dotter. Snart ska vi berÀtta för alla om vÄr riktiga relation, inte minst för hennes barn. Vad kommer alla att sÀga?

Plötsligt tar allt en ny vÀndning. Jag mÄste tillbaks till Miami och förÀlskelsen lÀgger sig, men blossar upp sÄ snart vi ses. Jag pendlar intensivt hem till Stockholm och efter nÄgra mÄnader flyttar jag hem pÄ heltid igen. DÄ hÀnder det ofattbara och livet blir aldrig sig likt igen.


UpplÀsare: Malin Buska
LĂ€ngd:

3.3

27 recensioner

Am

2021-08-07

Hi there hope

Göran

2021-06-07

SÄ stark o Àkta