(20)

Bästa Friends Forever

ljudbok och e-bok


Noa tycker att det känns bra att vara ett mellanbarn som kan mellanmycket grejer. Han gillar sin familj och han gillar taxen Rulle, som brukar springa hem till honom, fast han bor längre ner i radhuslängan. Noa går i världens bästa klass och det ALLRA bästa med klassen är Manne. Det enda som är dåligt med Manne är att han är så snäll att alla vill vara med honom. En dag börjar sura Annie i klassen och fröken säger att hon kan ta Noas plats, bredvid Manne …

Bästa-böckerna är lätta att läsa och lätta att älska, om vänskap, relationer och den lilla vardagen. "Bästa Friends Forever" är den första boken i en serie och kommer att följas av "Bästa överraskningen", "Bästa klassen i världen" och "Bästa ledsna bästisar".

Ur boken:

Först var Manne och jag bara som vanliga klasskompisar, men sen märkte vi att det finns två saker som vi båda gillar väldigt mycket. Det ena som vi gillar är att öva på att kunna se in i framtiden och det andra är att skratta. När vi är tillsammans så kan vi börja skratta åt vad som helst. Bara vi tittar på varandra så kan det bli så utan att vi förstår varför. Och det är så himla roligt att skratta med Manne!



4.0

20 recensioner

MMN

2024-02-01

den var jete rolig mina barn lyssnar på den hela tiden

Ellen

2023-07-11

Bra bk