(48)

Bäst Var-dag

e-bok


Den här boken liknar ingen annan bok om hundar. Den är enkel, konkret och innehåller en massa skojiga övningar. Så att du ska få bästa vardagen tillsammans med din hund. Sist men inte minst, du hinner läsa den på en kväll.

Det hunden gör ofta blir den bra på, oavsett om det är saker du vill den ska göra eller saker du inte vill att den ska göra. Skapar du goda vanor i vardagen så blir ditt liv med hunden både skojigare och enklare.

I den här boken får du en massa övningar för att skapa goda vanor. Som till exempel att gå fint i koppel, bli hanterad, vänta och inkallning.

Du får också veta hur din hund tänker och vad som får hunden att göra som du vill beskrivet på enklast möjliga sätt. Enkla och konkreta träningstips med fina och skojiga illustrationer gör läsningen till ett rent nöje.



4.4

48 recensioner

Emil

2024-04-10

Vet inte varför ”tt” var översatt till ✊. Förutom det var den mycket bra.

Jennifer

2024-03-21

Lättsam och kul bok som passar både vuxna och ungdomar!

Moa

2023-06-20

Jättebra och enkel, men ändå med massa matnyttiga tips och inspiration! (Tror dock det är något vajsing med texten för varje ord som innehåller två t, blir ✊tex att blir att a✊, satt blir s✊, ditt blir di👊 osv 😅)