(957)

Bytet

ljudbok och e-bok


Det hÀr var precis vad Carl och Helene behövde. En lÄng semester för att hitta tillbaka till varandra. De hade funnit sitt drömhus i Kalifornien, och bytt bostad med ett par som skulle tillbringa sommaren i deras villa i Stockholms innerskÀrgÄrd.

Men sÄ snart de anlÀnder till Santa Cruz Àr det nÄgot som kÀnns fel. SÄg huset verkligen ut sÄ hÀr pÄ bilderna? Och vad har egentligen det andra paret för sig i deras hem? Tur att han installerat övervakningskameror i husets alla rum.

Bytet Àr en psykologisk thriller om hur vÄra drömmar och fantasier kan vÀndas mot oss, sÄ att vi till slut inte ens vÄgar tro pÄ oss sjÀlva. Om hur löften Àr till för att brytas. Och om hur de vackraste fasader lÀtt kan rÀmna inför den stora passionens enorma krafter.



3.8

957 recensioner

Jessica

2023-12-07

Helt vrickad historia, som man fastnar i. Och sÄ Àr det sanning bakom? Herregud sÄ snett det kan bli för vissa mÀnniskor. Varför inte fem stjÀrnor? Helt enkelt för att jag tyckte det var svÄrt att hÀnga med i berÀttelsen i vissa svÀngningar. Funderar pÄ att lyssna en gÄng till!

Emilia

2023-11-24

SÄ spÀnnande!!

Ann-Britt

2023-10-10

Lite lĂ„ngdragen men bĂ€ttre pĂ„ slutet, bra upplĂ€sare!👍