(8)

Byggare Bob - Hund och katt

ljudbok och e-bok


Byggare Bob och hans team har fÄtt ett nytt uppdrag. De ska bygga separata vÀntrum för hundar och katter pÄ stadens djurklinik. Men nÄgot gÄr fel och plötsligt jagar alla djuren varandra! Hur ska de hinna bli klara i tid?

HÀng med Byggare Bob och alla hans vÀnner ut pÄ spÀnnande Àventyr! Skopis, Bandis, Menta, Rulle, Kranis, Vilma, Maja, Sparv, GrÄlle och Plugg Àr redo att hjÀlpa invÄnarna i Solrosdalen med alla möjliga projekt. De bygger djurklinik och klubbhus och hjÀlper till att förbereda Dinosaurieparken inför den stora invigningen. NÀr Bob och gÀnget jobbar tillsammans har de sÄ kul att jobbet Àr fÀrdigt i ett nafs. Kan vi klara det? Klart vi kan!

Byggare Bob Àr en populÀr animerad tv-serie som skapades Är 1999 av Keith Chapman. Serien följer byggchefen Bob, hans kollega Vilma och deras grannar och vÀnner i staden. Bob har ett gÀng maskiner som alltid Àr redo att hjÀlpa honom bygga. De har alltid saker att göra och mÄste samarbeta för att bli klara i tid. Tillsammans löser de alla problem med ett motto: "Kan vi klara det? Klart vi kan!"

Byggare Bob och associerade varumÀrken Àgs av Mattel och anvÀnds under licens frÄn Mattel Europa. © 2021 Mattel



4.3

8 recensioner

Alexander

2022-07-04

Eeeeeeeeee Bob har hund och katt som bajsar