(3)

Bygga bastu

e-bok


En praktisk och mycket grundlig guide till att bygga sin egen bastu. Boken tar lÀsaren i hand frÄn idé till genomförande och bjuder Àven pÄ besök i bastur utöver det vanliga.

GĂ„rd & torp

Detta Àr en mycket inspirerande bok om att bygga bastu med företrÀdesvis naturliga material. ... Boken Àr mycket pedagogiskt upplagd med mÄnga goda tips kring material och metoder.

BTJ

Har du ocksÄ drömt om att bygga en egen bastu men inte riktigt vetat var du ska börja? Det hÀr Àr en praktisk handbok som hjÀlper dig genom hela processen, frÄn första hammarslaget till första skopan vatten pÄ stenarna.

Alla moment i bygget behandlas steg för steg och varvas med snickartips och tydliga ritningar. Du fÄr lÀra dig hur de viktigaste verktygen fungerar och hur du gjuter plintar, reser regelstomme, lÀgger tak, isolerar och spikar panel. Dessutom visar Lisa hur du bygger en dörr, renoverar ett fönster och kokar egen slamfÀrg.

Har du redan en bastu kan du anvĂ€nda ritningarna som grund till ett trĂ€dgĂ„rdsförrĂ„d, ett utedass eller en snickarbod. I inspirationskapitlet fĂ„r du bekanta dig med andra kreativa bastubyggen – frĂ„n rökbastur i den finska skĂ€rgĂ„rden till en flytande bastu i Stockholms innerstad.

Sagt om boken:

Ska du snickra en redskapsbod eller gĂ€ststuga i sommar? Missa dĂ„ inte det hĂ€r guldkornet till snickarskola – boken handlar om sĂ„ mycket mer Ă€n att bara bygga bastu (Ă€ven om det naturligtvis finns gott om inspiration Ă€ven till det).

Allt om TrÀdgÄrd FIXA

Med steg för steg-beskrivningar kan Àven den med tummen mitt i handen lyckas med bastubygget.

Hus & Hem

Nya boken Bygga bastu: Steg för steg-instruktioner & inspiration till en fristÄende vedeldad bastu, ger dig exakt detta.

Utemagasinet

HÀr bjuds ocksÄ pÄ andra kreativa bastubyggen frÄn alltifrÄn finlÀndska skÀrgÄrden till Stockholms innerstad

Rum Hemma