(592)

Bruten tystnad

ljudbok


En fruktansvÀrd olyckshÀndelse eller ett kallblodigt mord?

Familjen Slabaugh Àr en hÄrt arbetande amish-familj med gott anseende. NÀr förÀldrarna och en av farbröderna plötsligt hittas döda pÄ den vÀlskötta gÄrden, verkar det till en början handla om en tragisk olycka en dÄligt ventilerad gödselgrop har skördat tre offer till följd av kvÀvning. Efter den rutinmÀssiga obduktionen visar det sig dock att en av de avlidna utsatts för vÄld mot huvudet före sin död. Allt pekar pÄ att ett brott har begÄtts, men vem skulle ha motiv att göra nÄgot sÄdant mot den fridfulla mönsterfamiljen? Kan det vara kopplat till den senaste tidens hatbrott riktade mot amish-befolkningen i Painters Mill?

Polischef Kate Burkholder, som sjÀlv vuxit upp som amish, Àr beredd att göra allt för att lösa fallet. Tillsammans med poliskommissarie John Tomasetti söker hon efter gÄtans lösning ett sökande som leder dem till den mörka hemlighet som lurar under ytan i det till synes sÄ idylliska amish-samhÀllet.

Bruten tystnad Àr den tredje delen i serien om Kate Burkholder. De tidigare böckerna, Tvingad till tystnad och Bön om tystnad finns ocksÄ översatta till svenska.


UpplÀsare: Jessica Liedberg
LĂ€ngd:

4.1

592 recensioner

ida

2024-03-11

SÄÄÄ spÀnnande

Helen

2024-03-08

SpĂ€nnande och oförutsĂ€gbarđŸ‘ŒđŸ»Bra upplĂ€sare ocksĂ„đŸŒž

Charlotte

2024-03-02

Bra och spÀnnande bok. UpplÀsare va vÀldigt bra