(99)

Bota din svartsjuka

ljudbok


Svartsjuk? – Bli av med din svartsjuka!

Ljudboken har producerats i samrÄd med leg. lÀkare, som dessutom Àr psykiater och leg. psykoterapeut.

FörestÀll dig att du kÀnner trygghet och sÀkerhet, och att du Àr helt befriad frÄn svartsjuka. Hur skulle detta förÀndra ditt förhÄllande?

Med detta unika livsförÀndrande sjÀlvhypnos-program mot svartsjuka kommer vi att tillsammans:

- frigöra dig frÄn din oro, misstro och dina begrÀnsande tankar

- lösa upp gamla negativa kÀnslor och upplevelser

- skapa kraftfulla övertygelser som kommer att stödja dig

- Ästadkomma djupgÄende kÀnslor av tillit och förtroende

- skapa hÀlsosamma nya sÀtt att agera och reagera pÄ i olika situationer

Att utveckla svartsjuka kan bero pÄ mÄnga olika bakomliggande omstÀndigheter, men ofta handlar det om att tidigare ha blivit sÄrad. Detta kan dÄ orsaka oro och tankar som "tÀnk om det hÀnder igen"? I grunden har dÄ skapats kÀnslor av otillrÀcklighet, att inte vara tillrÀckligt bra, och kanske oro över att partnern ska hitta nÄgon annan.

Om svartsjuka blivit ett problem, sÄ finns det sÀtt att komma i balans igen. TÀnk dig att kunna slÀppa taget om gamla kÀnslor och i stÀllet utveckla kraftfulla övertygelser som bygger upp din relation och din tillfÀlligt lÄga sjÀlvkÀnsla.

Att vara svartsjuk handlar om att kÀnna sig hotad. Denna kÀnsla av hot uppstÄr nÀr vi hamnar i en situation som kÀnns som att den skulle kunna förstöra nÄgot som vi vÀrderar högt. I grunden finns alltid nÄgon form av osÀkerhet. Ibland kan det handla om lÄg sjÀlvkÀnsla. Svartsjuka kan pÄ sikt skapa en ond cirkel av negativa kÀnslor, t.ex. ilska, kÀnslor av otillrÀcklighet eller hjÀlplöshet och förföljelsetankar.

Detta sjÀlvhypnosprogram, som utformats för att bota svartsjuka, kommer att arbeta direkt med ditt undermedvetna för att lösa upp dina kÀnslor av svartsjuka. Du kommer att kÀnna att du fÄr kontroll över dina kÀnslor.

Om du pÄ ett medvetet plan hade kunnat kontrollera din svartsjuka, sÄ hade du redan gjort det, eller hur? Att du inte kunnat mÄste betyda att det Àr ditt undermedvetna som styr dina tankar och dina beteenden.

Vad Àr det undermedvetna?

Ditt undermedvetna Àr ansvarigt för alla de automatiska processer som vi oftast inte tÀnker pÄ, inklusive instinkter och vanor. Ditt undermedvetna styr din kropp och din hÀlsa - sÄvÀl fysiskt som kÀnslomÀssigt. Ditt undermedvetna Àr pÄverkbart, vilket Àr nÄgot som kan anvÀndas pÄ ett konstruktivt sÀtt. Man skulle kunna sÀga att det undermedvetna Àr förbindelsen mellan ditt sinne och din kropp.

Att Ästadkomma förÀndringar i det undermedvetna Àr mycket lÀttare om vi Àr i ett avslappnat tillstÄnd. Det Àr dÀrför som sjÀlvhypnos blir sÄ givande. Genom sjÀlvhypnosen Àr det möjligt att nÄ ner till det undermedvetna och dÀr tillvarata förbindelsen mellan sinnet och kroppen. Genom omprogrammering av denna förbindelse kan du fÄ bukt med din svartsjuka.

SjÀlvhypnos Àr inte detsamma som att sova eller tappa medvetandet. Du behÄller kontrollen.

SjÀlvhypnos Àr avslappning i naturlig form. Du Àr medveten om allt i din omgivning eftersom hypnos Àr ett tillstÄnd av högre medvetenhet.



3.5

99 recensioner

Anonym

2022-12-13

Allvarligt? Vad Àr detta, skulle det hÀr hjÀlpa mot svartsjuka? Nej den hÀr gÄr bort.

Jörgen

2022-08-01

Lite hokus pokus