(162)

Bortom ordning : 12 nya livsregler

ljudbok och e-bok


I "12 livsregler" inspirerade psykologiprofessorn Jordan B. Peterson miljontals mÀnniskor vÀrlden över att skapa ordning i en kaotisk tillvaro. Nu, i denna djÀrva uppföljare, levererar Peterson tolv nya oumbÀrliga principer för att komma lÀngre Àn att bara skapa ordning.

I en tid dÀr mÀnniskan försöker kontrollera varje aspekt av livet frÄn sociala strukturer till vÄrt emotionella liv höjer Peterson ett varningens finger. IstÀllet lÀr han oss att lita pÄ vÄr instinkt för att finna mening i tillvaron, Àven och kanske i synnerhet nÀr vi kÀnner oss som mest maktlösa.

Medan en tillvaro i kaos kan skapa osÀkerhet och Ängest kan en överdriven ordning driva oss till underkastelse. "Bortom ordning" Àr ett stridsrop för att balansera dessa tvÄ dimensioner av verkligheten, och guidar oss lÀngs den skarpa och smala linjen som skiljer dem Ät.


UpplÀsare: Ludvig Josephson
LĂ€ngd:

4.0

162 recensioner

Mattias

2023-07-28

Ett gediget omtag.

K

2022-06-27

Bra

Enok

2022-04-18

Jag kan inget annat Àn imponeras av denna man. Han har gÄtt genom helvetets tunnel i sitt privatliv och att komma ut i andra Ànden med denna livsÄskÄdning Àr inget mindre Àn fantastiskt. Rekommenderar denna bok vÀldigt varmt till precis alla - en av dom stora..