(206)

Bortom all genans

ljudbok och e-bok


En för alla - alla för en!

I den avslutande tredje delen om De fyras gÀng reser vÀnnerna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill till Vietnam för att fundera över framtiden. Men lÄngt borta kommer deras tidigare liv nÀra. De trÀffar en polis som inte kan slÀppa tankarna pÄ vad som hÀnde nÀr deras bÄt i Vaxholm brann. Och hur var det med deras pengar som de kom över lite för lÀttsamt ska allt de vunnit tas ifrÄn dem?

"Tredje gĂ„ngen gillt för vĂ„ra Ă€ventyrslystna favoritmappies i serien om de fyras gĂ€ng. Platsen Ă€r denna gĂ„ng Vietnam dit vĂ€ninnorna rest för att fundera. Är det inte dags att slĂ„ sig till ro? Bli stillsamma damer igen? Knappast, dundrar Eva Swedenmark som i stĂ€llet river av Ă€nnu en sprudlande historia dĂ€r gĂ€nget hĂ€mnas gruvligt pĂ„ mĂ€n med fördomar om mogna kvinnor. En för alla, alla för en, lyder stridsropet. Vilken maffig start pĂ„ bokhösten," Jenny Lindh, M-magasin.


UpplÀsare: Angela Kovåcs
LĂ€ngd:

3.8

206 recensioner

Onimi

2022-02-27

Ett mysigt och passande avslut pÄ serien.

Camilla

2021-05-16

SÀmre Àn de tvÄ första. Gillade inte heller denna upplÀsare

marie

2021-03-06

KÀnns som den Àr lite hastigt skriven. Historien haltar emellanÄt och ibland stÀmmer den inte överens med tidigare böcker och namn blandas ihop. Men positiv och glad. Typisk uppföljare dock