(374)

Bortglömd flicka

ljudbok och e-bok


Longbill Beach, 1982. Emily Vaughn gör sig redo för avslutningsbalen som borde vara skolårets höjdpunkt. Men hon bär på en hemlighet. Och i slutet av kvällen dör den tillsammans med henne.

Fyrtio år senare förblir mordet på Emily ett mysterium. Hennes sammansvetsade kompisgäng höll ihop och höll tyst, hennes respekterade och förmögna familj höll sig undan och livet i den lilla staden lunkade vidare. Men allt är på väg att förändras.

Kriminalkommissarien Andrea Oliver anländer till Longbill Beach på sitt första uppdrag: att skydda en domare som utsatts för dödshot. Men i hemlighet är Andrea där för att skapa rättvisa åt Emily. Mördaren finns fortfarande där ute – och Andrea måste finna sanningen innan hon själv blir tystad.

***

KARIN SLAUGHTER är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i fler än 35 miljoner exemplar. Hon har skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgarnominerade De fördärvade och flera titlar som legat på Sunday Times topplista. Spänningsromanen Bilder av henne finns nu som serie på Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för tv. Karin Slaughter är född i Georgia och bor i Atlanta.



3.7

374 recensioner

Siba

2023-12-06

Seg! Lyssande 3 timmar sen gick inte längre!

Agneta

2023-11-30

sisådär

irene

2023-07-29

Spännande