(4)

Bonusmaterial: DIREKT MED Barbro Westerholm & Ingrid Kinne Lindgre

ljudbok


Ett djupdykande samtal för alla er som lÀst eller lyssnat pÄ Barbro Westerholms memoarer Om att aldrig ge upp, skriven av Ingrid Kinne Lindgren.

Vi fÄr lyssna pÄ ett livesÀnt samtal mellan Barbro Westerholm, Ingrid Kinne Lindgren och deras förlÀggare Anders Sjöqvist, dÀr de berÀttar om arbetet bakom boken. Vi fÄr veta mer om Barbros liv, exempelvis hur kvinnorollen pÄverkat henne genom sin uppvÀxt. Vi fÄr ocksÄ mer kuriosa kring de gÀrningar hon utfört för att förÀndra det svenska samhÀllet och Àven en inblick i hur det har varit för Barbro och Ingrid att skriva boken mitt i en pandemi.

Samtalet Àr en del av DIREKT MED, en serie dÀr Bazar Förlag lyfter aktuella böcker och författare. Samtalet livesÀndes i samband med utgivningen av Barbro Westerholms memoarer Om att aldrig ge upp.



4.3

4 recensioner

Emma

2023-05-20

En otroligt HÄRLIG, INSPIRERANDE och hjĂ€rtlig intervju med Barbro! đŸ—ŁïžđŸ‘Łâ­đŸ‡žđŸ‡Ș Hon har sĂ„Ă„Ă„ mycket kunskap och kloka tankar. Hon Ă€r den person som inte endast pratar om saker. Utan ta red pĂ„ fakta i Ă€mnet och sedan agerar i maktens korridorer. - Som införandet av pepiller. IstĂ€llet att kvinnorna i kungstrĂ€dgĂ„rden skulle köpa dem svart. Kunde lĂ€kare skriva ut dem till kvinnorna. Denna sakfrĂ„ga slĂ€ppte inte hon. Utan den gick igenom sĂ„ idag har vi detta tack vare henne. ⭐🙏 - Vila nu i frid du Ă€r saknad! đŸ•Šïžâ­â˜˜ïžđŸ‡žđŸ‡Ș

Anonym

2023-03-02

Fint material med en fantastisk kvinna!