(22)

Blomster & bakverk

e-bok


VÀlkommen till Annelies vÀrld av Blomster & bakverk!

Det ska vara enkelt att baka! Med mina recept och bilder vill jag inspirera till att sÀtta en deg eller vispa ihop en kaka. Boken ska sÄklart frÀmst anvÀndas i köket men kan lika gÀrna fungera som en bilderbok. Jag Àlskar att dela med mig av det goda i livet och det vackra i vardagen.

PÄ sitt alldeles egna personliga sÀtt bjuder Annelie Andersson pÄ en vÀlfylld bakbok med bÄde bröd, bakverk och andra spÀnnande godsaker. SÄdant som passar till vardags men ocksÄ till kalas. Annelie tar oss genom Ärets alla sÀsonger och sÀtter stÀmningen för varje Ärstid. Att hennes stora passion Àr just blomster, bakverk och fotografi mÀrks i varje bild.

Annelie vill inspirera till att baka med olika mjölsorter. I boken finns bÄde klassiska bakverk och naturligt glutenfria. En del recept Àr vÀxtbaserade och en del mindre sötade. Att baka ska vara glÀdjefyllt och det ska vara enkelt. BÄde att baka och att stÀlla fram nÄgot som passar alla. Vi bjuds förutom recept pÄ matnyttiga tips, inspiration kring dekorationer och Àtbara blommor liksom Annelies bÀsta tips nÀr man ska baka glutenfritt.

Att Annelies vÀrld Àr fylld med blomster vet den som följer hennes populÀra bakblogg och instagramkonto. Med ett alldeles unikt bildsprÄk inspirerar hon bÄde till att baka och skapa med blomster. Det Àr mÄnga som berÀttar att hennes bildkonst fÄr dem att mÄ bra i sjÀlen. För Annelie Àr det minst lika viktigt att ögat fÄr sitt innan smakerna tar vid. Att smakerna ska vara naturliga och goda Àr sÄklart en sjÀlvklarhet!

Om författaren:

Annelie Andersson som driver den populÀra bloggen Blomster & bakverk bjuder hÀr pÄ ett 50-tal recept pÄ frÀmst bröd och bakverk. Annelie har alltid bakat, precis som sin mamma, farmor och mormor. PÄ senare Är har kameran blivit hennes trogna följeslagare och tillsammans skapar de Àtbara och vackra stilleben. Det hÀr Àr Annelies allra första bakbok.



3.9

22 recensioner

Anonym

2023-03-26

Fina bilder, trevliga recept med goda smaker. Personligt och fokus pÄ att Àta/fika gott trots gluten eller annan utmaning