(708)

Blocket

ljudbok och e-bok


Till en början verkar allt vara frid och fröjd. Veronika och Claes har precis gift sig och Veronikas dotter Cecilia har Àntligen fÄtt en egen lÀgenhet i Lund. Men sÄ drabbar katastrofen familjen. PÄ vÀg hem frÄn en fest blir Cecilia brutalt misshandlad av en okÀnd gÀrningsman.

Medan Veronika vakar vid sjuksÀngen fÄr kriminalkommissarie Claes Claesson ta huvudansvaret för lilla Klara, som just hÄller pÄ att skolas in pÄ dagis hemma i Oskarshamn. En eftermiddag blir han uppringd av en orolig grannfru som berÀttar att hennes man Äkt till sjukhuset i Lund för en undersökning och sedan spÄrlöst försvunnit.

Claes Claesson börjar nysta i mannens förflutna nĂ€r Lund skakas av Ă€nnu ett vĂ„ldsdĂ„d. Kan det finnas nĂ„got samband mellan de till synes disparata brotten? Jakten pĂ„ mördaren leder obönhörligt till universitetssjukhuset Blockets vindlande korridorer 



UpplÀsare: Torsten Wahlund
LĂ€ngd:

4.0

708 recensioner

Per

2024-02-14

NĂ„got seg!

Mariann

2024-01-08

Lika bra som förra gÄngen jag hörde den.

Emma

2022-04-27

Bra och spÀnnande sista 30 minuter och bra upplÀsare för boken, men i övrigt en vÀldigt seg bok och med lÄngrandiga utlÀgg om mÄnga olika personer. Blir svÄrt att hÀnga med och fÄ en bra överblick över handlingen.