(13)

Blixtregn

ljudbok


Jag tror inte att nÄgon Àr som du, Eli. Dagda kallade dig för ett blixtbarn nÀr hon berÀttade om allt du varit med om. Allt frÄn blixten i din stuga till kraften och ... allt. Ett blixtbarn fullt av kraft.

Eli har, tillsammans med NÄjd och Dagda, tagit sig till HiminfjÀll. Hon lyckades stoppa Vittra och marorna i striden pÄ berget Stalo, men befarar att de kommer börja röra pÄ sig igen. I HiminfjÀll hoppas hon att kimÀrerna ska komma till deras hjÀlp, men inser snart att de Àr korrumperade maktgalningar som vÀgrar att ens erkÀnna marornas existens. Samtidigt kÀmpar hon med ett annat problem - kraften som har pulserat i hennes armstump, hennes enda vapen mot marorna, har slocknat. Tillsammans med NÄjd reser hon Äterigen söderut, för att vÀcka kraften till liv. Det Eli inte vet Àr att hennes kraft kommer med ett högt pris, och innan allt Àr över kommer hon vara tvungen att göra saker som kÀnns omöjliga.

Blixtregn Àr den andra boken om Eli och uppföljaren till den hyllade Blixtbarn. David Renklint har skapat en modern och samtidigt tidlös saga, om kampen för överlevnad och en bÀttre vÀrld.


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

4.3

13 recensioner

Lena

2024-02-28

Bra men trÄkigt att lÀmna ett sÄdant öppet slut nÀr de 3 Är senare inte finns nÄgon fortsÀttning. Tror de kan skapa en viss besvikelse att ge sig an böckerna.

Kim

2021-11-22

En jÀttebra uppföljare pÄ första boken