(20)

Bli rik - Bli lycklig

ljudbok


Ljudboken har producerats i samrÄd med leg. lÀkare, som dessutom Àr psykiater och leg. psykoterapeut.

Programmera ditt sinne för att bli rik och lycklig!

Du vill bli rik. Du vill bli lycklig. Detta program handlar inte om att Ästadkomma dessa resultat över natten. Du kan bli snabbt rik genom att vinna pÄ Lotto, men dÄ handlar det inte om nÄgot som intrÀffat pÄ grund av sjÀlvhypnos. Detta program handlar i stÀllet om vad ödet bestÀmt för din rÀkning. Eller vad du Àr Àmnad för, vad som Àr förbestÀmt. Programmet handlar ocksÄ om att styra dina tankar, kÀnslor och beteenden i rÀtt riktning. Negativa och snedvridna tankar, som lagrats i ditt undermedvetna, kan i lÀngden vara förgörande. Det Àr dags att ta hand om rikedomen i ditt liv och lÄta det hÀnda. Bara vetskapen om att du Àger denna rikedom kan hjÀlpa dig att komma nÀrmare mÄlet. Men det krÀvs mer Àn att bara ha denna vetskap, du mÄste ocksÄ kÀnna det lÀngst inne.

Ditt undermedvetna Àr nyckeln till finansiell rikedom och förverkligande. Det finns inom dig en obegrÀnsad kÀlla till framgÄng och energi. De flesta mÀnniskor kommer aldrig att dra nytta av detta fantastiskt kraftfulla redskap, och orsaken Àr att dom inte vet hur man anvÀnder sig av det. Lösningen Àr sjÀlvhypnos. Genom att gÄ djupt ner i ditt inre och lÄsa upp dörren till dina inneboende krafter, blir det möjligt att slÀppa loss din sanna potential.

SjÀlvhypnos handlar om att para ihop ditt undermedvetna med de mÄl som du har i livet. Syftet Àr sÄledes att lÀra dig att med öppna ögon hitta möjligheterna, och att sedan anpassa ditt undermedvetna till att göra allt som Àr nödvÀndigt för att bli "rik". I detta ingÄr att kunna hitta den talang och de förmÄgor som just du har.

TĂ€nk dig hur det skulle vara att:

- kunna kÀnna sjÀlvförtroende och sjÀlvtillit i hela kroppen!

- kunna slÀppa loss hela din inneboende styrka!

- Àntligen kunna uppnÄ de mÄl du har nÀr det gÀller din dina mÄl i livet!

Detta sjÀlvhypnos-program tillvaratar kraften i ditt undermedvetna för att uppmuntra till ett positivt förhÄllningssÀtt och Àr Àmnat att lÄta dig ta kontrollen över ditt eget öde. I ett tillstÄnd av djup avslappning fÄr du ta emot hypnotiska suggestioner och positiva bejakanden, sÄ att ditt undermedvetna hamnar i samklang med dina önskningar om mÄluppfyllelse.

SjÀlvhypnos Àr inget som genom ett mirakel kommer att göra dig rik, vare sig materiellt eller kÀnslomÀssigt. Men miraklet finns inom dig. Du blir inte rik genom att vÀnta tillrÀckligt lÀnge. Det hÀnder inget om du bara Àr passiv. Rikedom kommer inte till dom som bara vÀntar - det krÀvs engagemang, vilja, ofta hÄrt arbete, skapande - och allt mÄste vara i samklang med ditt undermedvetna.

Att tÀnka i dom rÀtta banorna med hjÀlp av sjÀlvhypnos

Positiva tankar föder positiva resultat. Problemet Àr dock att nÄgra av vÄra mest ihÀrdiga, sjÀlvförgörande förestÀllningar Àr djupt lagrade i vÄrt undermedvetna. DÀr har dom kraften att underminera vÄr lycka och sabotera vÄr framgÄng. Men du kan obesvÀrat Àndra dessa inre negativa utrymmen till att producera de resultat som du vill ha med detta kraftfulla program som vÀver in positiva budskap till ditt undermedvetna.

I detta program har en speciell kombination av Theta-ljudvÄgor och isokroniska toner sammanfogats med lugnande musik för att höja din mottaglighet av de suggestioner som ges. Denna speciella hjÀrnvÄgsteknologi har anpassats för att pÄverka dina hjÀrnvÄgor, och ditt undermedvetna blir dÀrmed hyper-mottagligt för nya idéer. Theta-ljudvÄgor och suggestioner till ditt undermedvetna samsas pÄ ett djupt plan för att förhöja din sjÀlvkÀnsla och din kreativitet.

Produkter inom hÀlsa, sport mm > https://hÀlsobutiken.net



3.8

20 recensioner

Jonathan

2021-01-15

Mycket avslappnande och givande