(14)

Blackroom - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Med en hand lirkade han sig under Shikaras troskant. Hon var len och fuktig. Han fick anstrÀnga sig till sitt yttersta att tygla sin lust men var bara tvungen. Han kunde inte hÄlla sig lÀngre."

Shikara och Benjamin förberedde sig bÄda tvÄ inför kvÀllens dejt pÄ Blackroom. De hade chattat med varandra hela veckan och nu skulle de Àntligen trÀffas. Extra spÀnnande var det för att de inte skulle kunna se varandra i det totala mörkret pÄ restaurangen. Bara höra varandra, och kanske ocksÄ röra vid varandra eftersom ingen annan heller kunde se...

Alicia Heart Àr en pseudonym för en svensk erotikförfattare. I hennes noveller tangerar det starka kvinnor som tar för sig, ohÀmmat, och deras lust Àr fullkomligt obegrÀnsad. Författaren skriver gÀrna om kvinnor med livserfarenhet, och som lÀngtar efter ytterligare en dimension - utan nÄgra grÀnser eller hinder. Maria Aguero vill med sina noveller vÀcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje lÀsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grÄ vardag. Följ med pÄ lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, pÄ en resa med Ängande passion och dÀr hemliga drömmar blir uppfyllda.