(18)

Black Notice del 1

ljudbok och e-bok


I en hamn i Köpenhamn hittas en ung kvinna död. Hon har blivit brutalt uppskuren pÄ ett sÀtt som utredaren Felix JÞrgensen vet att han aldrig kommer att kunna glömma.

NĂ€r ett liken av en kvinna iförd vĂ„tdrĂ€kt hittas vid Norges sydkust tror först den lokala polisen att det Ă€r en drunkningsolycka. Men under vĂ„tdrĂ€kten göms tecknen pĂ„ en ovanligt sadistisk tortyr. Det stĂ„r klart att en seriemördare Ă€r aktiv i Öresund, och han har bĂ„de fackkunskap i kirurgi och en sĂ€regen smak för att skĂ€ra i sina offer.

Black Notice Àr en fiktiv deckare i fem delar som bygger pÄ verkliga hÀndelser.

En mördare slÄr till i Köpenhamn. Skadorna pÄ hans offer visar att han bÄde Àr grymt brutal och har ovanliga kunskaper i kirurgi. Utredaren Felix JÞrgensen tar hjÀlp av en rÀttsmedicinsk expert, men nÀr fler offer dyker upp runt om i Europa blir fallet en internationell angelÀgenhet. Och mördaren blir bara mer och mer vÄgad ...

Lotte Petri Àr en dansk deckarförfattare, kÀnd för sina böcker som kombinerar spÀnning och insatta skildringar av rÀttsmedicinskt utredningsarbete. Hon blev nominerad till deckarmÀssan Horsens publikpris för Black Notice.


UpplÀsare: Anna Godenius
LĂ€ngd:

3.3

18 recensioner