(175)

Bindgalen

ljudbok och e-bok


PÄ ett mentalvÄrdsmuseum i Dalarna fÄr en anstÀlld sitt livs chock nÀr han upptÀcker en naken och livlös kvinna i ett badkar. Inte lÄngt dÀrefter stormar kriminalinspektör Hannah JÀrnerud in pÄ muséet tillsammans med en kollega. Det visar sig att kvinnan fortfarande Àr vid liv, men pulsen Àr nÀstintill obefintlig. Kommer hon överleva?

Samtidigt som Hannah plÄgas av inre demoner kastar hon sig rakt in i en utredning som snart ska visa upp mÀnsklighetens allra grymmaste sidor. För att lösa fallet tvingas hon rita om hela sin vÀrldsbild och glömma allt hon nÄgonsin trott sig veta. Vem Àr kvinnan i badkaret och vad har hon utsatts för?

"Bindgalen" Àr den tredje boken om Hannah JÀrnerud i serien "Morden i Dalarna".

Gunilla Bergstrand Àr en svensk deckarförfattare. Hennes deckarserie om Hannah JÀrnerud utspelar sig i Dalarna, dÀr hon Àven bor pÄ en gÄrd med sin fru Lotta. De Àger Bergstrand Cigars som Àr vÀrldens nordligaste cigarrproducent.


UpplÀsare: Jenny Lindberg
LĂ€ngd:

3.7

175 recensioner

Monica

2023-10-11

rörig

Helena

2022-07-03

BÀsta hittills. Hennes böcker Àr lite tunga och deprimerande och jag har svÄrt att relatera till huvudrollsinnehavarna vilket jag uppskattar. Historian i denna bok var intressant.

Pernilla

2021-09-07

VÀrdelös