(45)

Bilden av verkligheten

ljudbok


"Vad Àr du mest rÀdd för? Att allt, precis allt ska tas ifrÄn dig? Men mÀnniskan Àr en överlevare, de flesta av oss har förmÄgan att resa sig, Àven om livet gett oss kÀftsmÀllar. Förluster Àr ett slags gÄvor livet ger oss. Jag ser det som ett slags kreativt andrum. Att inte slÀpa med sig en tung ryggsÀck av identitet och Äsikter genom livet, att istÀllet dÄ och dÄ ömsa skinn helt och hÄllet. Det Àr som ett slags pÄnyttfödelse."

Den hÀr boken Àr en fristÄende fortsÀttning pÄ Bilden av Sverige. NÀr jag skrev Bilden av Sverige var utanförskapet vÀldigt nytt för mig, jag var som nyvaken i allt som skedde, van som jag varit vid att ha suttit i etablissemangets knÀ, att ha varit en sjÀlvklar del av mediebranschen sedan mÄnga Är. Nu, har jag delvis vant mig vid att ha egen plattform, van vid att inte lÀngre bli inbjuden till TV-soffor och att det jag skriver sÀllan kreddas i etablerade medier, trots att de ofta plockar upp mina texter och avslöjanden.

KATERINA JANOUCH Àr en mÄngsidig författare med sÄvÀl skönlitteratur, barnböcker samt en rad faktatexter i sin omfattande produktion. Hon Àr numera Àven vÀlkÀnd opinionsbildare och debattör och driver den populÀra webbtidningen Katerina Magasin. Bilden av verkligheten Àr en skildring av en tid som skakas av samhÀllsproblem, politisk splittring och ett hetsigt debattklimat dÀr tonen Àr lika uppskruvad som polariserad.


UpplÀsare: Katerina Janouch
LĂ€ngd:

4.2

45 recensioner

Kristina

2024-02-23

Mycket viktig bok som alla borde lÀsa.

Anders

2022-09-17

Tack Katerina, Àven om ögonen tÄras

eva.c.stromberg

2021-09-19

Det hĂ€r boken hade jag sjĂ€lv tĂ€nkt skriva om ingen annan gjorde det! ETT KLARSYNT VERKLIGHETSFÖRANKRAT MÄSTERVERK OM DEN VERKLIGHET VI LEVER I MEN SOM SÅ MÅNGA FÖRNEKAR ! ???? Hur kan man inte se och förstĂ„ vad som pĂ„gĂ„r och vad som sker med vĂ„rt en gĂ„ng sĂ„ underbara Sverige. ?? Hur kan vi lĂ„ta detta vansinne fortgĂ„?? Denna bok Ă€r ett MĂ„ste för varje ansvarskĂ€nnande samhĂ€llsmedborgare som vĂ€rnar om Demokrati, JĂ€mlikhet och Yttrandefrihet. FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA TACK KATERINA