(1004)

Bilden av dig och mig

ljudbok och e-bok


Sommaridyllen Frida mötte nÀr hon först kom till Agnesbacken har skiftat till snö som faller mjukt utanför de spröjsade fönstren. Julen nÀrmar sig. Frida gör sig redo för att ge keramikföretaget en andra chans, samtidigt som hon renoverar huset och hjÀlper sin Äldriga granne Rune. Hon har fÄtt upp ögonen för Tobias, en pÄflugen men charmig snickare.

Trots att Agnesbacken nu kÀnns som hemma har den nya Ärstiden ocksÄ med sig nya utmaningar. Skulderna spökar och det som först verkade vara början pÄ en fin relation övergÄr i ett triangeldrama. Men alla problem kÀnns oviktiga den dagen det anlÀnder ett brev frÄn Skottland, med kopplingar till Agnesbackens tidigare Àgare Ruth. Ett brev om en okÀnd tavla.

"Bilden av dig och mig" Àr den andra, fristÄende delen i Annah Ovessons serie om den sjÀlvstÀndiga och egensinniga Frida. En serie om omstart, nystart och kÀrlek i olika former.


UpplÀsare: Lisa Ahnlund
LĂ€ngd:

4.0

1004 recensioner

Birgitta

2024-04-10

Jag Àlskar dessa böcker!

Elisabet

2023-11-22

en bra bok

Lena

2023-06-20

Den första boken var mkt bÀttre. Irriterande att hon blivit sÄ lynnig o att mÀnnen mÄste tassa pÄ tÄ och sÄ dessa utbrott. Hoppas nÀsta blir bÀttre