(194)

Best of Kalle Lind

ljudbok


Med den iver och flit som bara en sann vetenskapsman kan uppbÄda har Kalle Lind under Ärens lopp luslÀst ohÀlsosamma mÀngder bortglömda memoarer och dammiga kvÀllstidningar, i stÀndig och oförtruten jakt pÄ roliga och besynnerliga mÀnniskor att berÀtta om mÀnniskor som totalt tappat omdömet, tagit i för mycket och gÄtt till hejdlös överdrift, mÀnniskor som sagt fel, haft fel, hört fel, fÄtt allt om bakfoten, som fastnat med skÀgget i brevlÄdan, rÄkat i klistret och trampat i klaveret. I denna samling möter vi de allra mest skogstokiga mÀnniskorna frÄn Kalle Linds böcker. HÀr fÄr vi detaljerna om nÀr Carola trodde att hon vunnit ett körkort i ett teveprogram, om hur en akademiledamot kallade Lena Nymans stjÀrt ointelligent, och om hur Ingmar Bergman lurade i en av sina skÄdespelare att han var dödssjuk allt för konstens skull! VÀlkommen till Kalle Linds vÀrld, till det outforskade grÀnslandet mellan trivia, trams och tarvligheter!


UpplÀsare: Kalle Lind
LĂ€ngd:

4.0

194 recensioner

Elisabeth

2024-04-14

VÀldigt rolig i början för en gammal mÀnniska som jag dvs 70+ Tappade intresset lite pÄ slutet. Kan lika mycket bero pÄ mig som pÄ att boken inte var lika bra. LÀsvÀrd !

Fredrik

2022-08-22

Osedvanligt lÄgvattenmÀrke som jag inte var beredd pÄ. Han Àgnar boken Ät att kasta skit pÄ mÀnniskor för samma ytlighet och inskrÀnkthet han i stort mÄtt sjÀlv gör sig skyldig till.

Ronny

2022-02-03

VÀldigt rolig bok, klart lyssningsvÀrd