(430)

Beskyddaren

ljudbok och e-bok


År 59 e.Kr. Det har gĂ„tt femton Ă„r sedan Macro stred mot barbarerna i Britannien. LĂ€get i provinsen Ă€r spĂ€nt och faror lurar överallt. Oron vĂ€xer bland de barbariska stammarna och i Londinium Ă€r stĂ€mningen pĂ„ bristningsgrĂ€nsen.

Macro har nyligen avslutat sin tjĂ€nstgöring i armĂ©n och saknar hĂ€rens brödraskap och gemensamma kamper. VĂ„ldsamma grupper hĂ€rskar i staden och Macro har svĂ„rt att ignorera den fara de utgör för befolkningen. NĂ€r Macro protesterar mot styret utsĂ€tts han för en brutal attack. Men det blir deras sista misstag. Snart kommer Macro fĂ„ hjĂ€lp av en mĂ€ktig bundsförvant: prefekt Cato. Efter att ha stridit sida vid sida över hela imperiet utgör vĂ€nnerna ett oskiljaktigt lag. De Ă€r redo att göra vad som krĂ€vs för att rĂ€dda Roms Ă€ra – Ă€ven om det innebĂ€r att de fĂ„r offra sina liv.

Beskyddaren Àr del 20 i Simon Scarrows populÀra Silverörnserie. Scarrow fÄngar sina lÀsare med djupa kunskaper om det romerska riket, med spÀnning, rappa dialoger och hög nÀrvarokÀnsla.


UpplÀsare: Harald Leander
LĂ€ngd:

4.2

430 recensioner

Johan

2024-02-27

Lyssnat Ànda hit, men nu ger jag upp. Serien har gÄtt pÄ tomgÄng ett bra tag...

Åsa

2023-04-23

Tjatig bok och den sÀmsta upplÀsaren.

Manne

2023-04-11

SpÀnnande