(58)

Berättelser från klostret - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Vi välkomnades varmt av min moster, abbessinnan i St. Claire, som samtidigt starkt beklagade att det var nödvändigt för oss att söka tillflykt hos henne - jag märkte att hon stirrade på mig med stor nyfikenhet och att hon tog min mamma åt sidan och viskade något till henne. Svaret hon fick var bara delvis tillfredsställande, eftersom hon ryckte på axlarna och log lätt när hon skickade en blick till mig: "Jag tvivlar inte på din styvdotters diskretion, men jag hoppas att hon inte glömmer att hon är Mademoiselle de Ermenonville, och att hon beter sig enligt sin rang och kön!"

Vad sker egentligen i klostret? En flicka straffas, men vad består bestraffningen av? Och jag då? Jag har något som avslöjar mig. Jag blir väldigt upphetsad och det är omöjligt att dölja..."

Läs även "Esther".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.