(22)

Berg av ljus

ljudbok


"Ring inte polisen, snÀlla!"

Majken vet inte vad hon ska ta sig till med den bedjande kvinna som befinner sig framför henne i jordkÀllaren. Att hon och boxern Kompis tagit rundan ut mot Djursholms slott var en ren slump - och hade Majken vetat varför hunden drog sÄ förbaskat mot buskaget hade hon nog gÄtt Ät andra hÄllet. Motvilligt gÄr hon till slut med pÄ att gömma den illa tilltygade kvinnan i sitt hem. NÄgra dagar senare har hon försvunnit spÄrlöst.

Ett Är efter den mystiska hÀndelsen dyker ett kvinnolik upp pÄ Djursholm. Kroppen har utsatts för brutalt vÄld och den nyfikne Majken ser genast att vissa av skadorna Àr identiska med de som fanns pÄ kvinnan hon tidigare hjÀlpt. Borde hon avslöja vad hon vet för polisen? Kanske Àr det bÀst att hon hÄller det för sig sjÀlv ett tag till ...

Linda Tregaard, född 1975, Àr en svensk modedesigner, författare och föredragshÄllare frÄn Stockholm. Hon bokdebuterade Är 2014 med sjÀlvbiografin "Jaga storken: En reumatikers kamp för att bli mamma genom IVF, surrogatmödraskap och adoption". Den inbundna utgÄvan av boken Àr utgiven av förlaget Ekström & Garay.


UpplÀsare: Anna Godenius
LĂ€ngd:

3.3

22 recensioner

Teresia

2021-08-24

FÀngslande lÀsning. Ett nytt typ av skrivande. Vill lÀsa mer Nu..