(5858)

Berätta aldrig det här

ljudbok och e-bok


Mors dag 2007. Frida glömmer att ringa och att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar.

Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett lika litterärt som lättillgängligt språk kombinerar författaren bottenlöst mörker med rak humor och oförställd öppenhet i sin strävan att bryta rådande tabun.

Frida Boisen är verksam som journalist, talare och författare. Hon är programledare för samhällsprogrammet Trolljägarna och välkänd som krönikör från såväl Expressen som Aftonbladet. Genom åren har hon jobbat som chefredaktör och ansvarig utgivare för flertalet tidningar och tidskrifter. 2019 utsågs hon till Årets digitala influencer och Årets kvinnliga företagare. Hon har tidigare skrivit böckerna Digital succé och Digital passion.


Uppläsare: Frida Boisen
Längd:

4.3

5858 recensioner

camilla

2024-03-23

Jag har sträck-lyssnat. TACK för en otrolig historia.

Isabelle

2024-03-09

Så viktigt bok! Väldigt läsvärd!

Anonym

2024-03-08

En mycket fin bok och så viktigt att alltid våga berätta!