(347)

Bedragen: En sann historia om verklig ondska

ljudbok och e-bok


Sarah Harris Àr en normal, glad och populÀr liten flicka. Men nÀr hon Àr sex Är blir hennes liv till ett helvete - hon faller offer för en ett och ett halvt Är lÄng hatkampanj. Inom kort blir hon avstÀngd frÄn skolan, skild frÄn sina vÀnner och fullstÀndigt förvirrad och skrÀckslagen. Hennes lyckliga barndom Àr förstörd för alltid.

Sarahs underliga beteende blir till en mardröm för hennes mamma, Lyndsey. Hennes lilla flicka, dottern hon Àlskar sÄ mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otÀnkbara för en sexÄring, saker som gör Lyndsey rÀdd för sitt eget barn. Hon stjÀl rakblad. Försöker förgifta sina vÀnner. Anklagar sina förÀldrar för sexuellt utnyttjande.

Snart Àr Lyndseys Àktenskap pÄ vÀg att kollapsa, de sociala myndigheterna blandas in, och plötsligt kÀmpar Lyndsey bÄde för att hÄlla ihop sin familj och för att rÀdda sin dotters mentala hÀlsa.

Den enda som stÄr vid Lyndseys sida Àr Tanya, hennes vÀn sedan fjorton Är, den enda hon kan vÀnda sig till. Men sÄ fÄr Lyndsey ett telefonsamtal och den hemska sanning en avslöjas: Sarah Àr oskyldig, och Lyndsey Àr offer för det mest krÀnkande svek man kan tÀnka sig.



3.9

347 recensioner

Ulrika

2024-04-24

Bra men hade varit Ànnu bÀttre om den kortats nÄgot. Lite obegriplig story dock

Lina

2022-07-11

VÀldigt lÄngtrÄkig bok och en upplÀsare som gör den Ànnu mer lÄngdragen. Hade nog kunnat korta ned boken till halva och ÀndÄ fÄtt ut vad den handla om. Men en vÀldigt sjuk historia och jag tyckte vÀldigt synd om dottern.

Marie-Louise

2022-04-28

Helt otrolig historia om en person som va sÄ manipulativ som lurade alla i sin framfart.