(42)

Basket med varulvar

ljudbok och e-bok


Simon somnar framför teven, och vaknar av konstiga ljud utanför. Det rasslar och bankar. NÀr han tittar ut, ser han nÄgra som spelar basket pÄ planen en bit bort. Det skulle vara kul att vara med, tÀnker han och gÄr ut. NÀr han nÀrmar sig, blir han imponerad av hur bra de spelar. Fast nÀr han ser att spelarna har hÄriga ben och rysliga huggtÀnder, Àr det för sent att vÀnda om ...

Vilka monster! Àr kusliga, hemska men ocksÄ lite roliga böcker med hÀrliga bilder i fyrfÀrg. Lite text och mycket bilder, som kompletterar varandra och gör böckerna extra lÀttlÀsta. Böckerna passar frÄn 9 Är.

Författaren Benjamin Bird Ă€r barnboksredaktör och frilansskribent frĂ„n St. Paul, Minnesota. Han har skrivit böcker om mĂ„nga kĂ€nda figurer, exempelvis Batman, Superman, Wonder Woman, Scooby-Doo och Tom & Jerry. Bilderna i fyrfĂ€rg Ă€r gjorda av Patrycja Fabicka. Hon gillar magi, naturen och att hitta pĂ„ historier. Allra helst gör hon gulliga och fĂ€rgglada illustrationer – Ă€ven under kalla vinterkvĂ€llar.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



3.7

42 recensioner

Nina

2021-04-17

Eh... Inte sÄ bra bok men... Jag Àr inte bara för det mesta Àr min favorit bland annat en av mina favoriter i alla som vill ha det bra och jag Àr inte sÄ mycket för att du Àr sÄ jÀvla bra att vara med i den hÀr boken och q linda och jag har 00 och det var inte sÄ mycket för att du Àr sÄ jÀvla bra att vara med.

Linn

2020-10-05

Eh... Ja ibland behövs det ju en till spelare... Men... Nja... Inte lÀskig, inte sÄ farlig, men jag blev nÄgot förvirrad