(481)

Barnmorskans löfte

ljudbok och e-bok


Ny historisk bladvändare av författaren till Flickan i brevet och Hemligheten på Seaview Cottage!

Nyår, 1969: Samtidigt som familjen Hilton förbereder årets mest storslagna fest på Yew Tree Manor, försvinner deras älskade dotter Alice. Misstankarna riktas omedelbart mot Bobby James, den unga bonden som såg Alice sist. Han hävdar att han är oskyldig, men förgäves. Och Alice hittas aldrig igen.

Nutid: Arkitekten Willow James arbetar med ett nytt projekt på Yew Tree Manors ägor, när hon börjar inse att marken bär på många hemligheter. Hon börjar försiktigt nysta i det förflutna, och samtidigt försvinner ytterligare ett barn i området.

Familjerna James och Hiltons förflutna visar sig vara ett spindelnät av lögner och svek. Och allt började med en barnmorskas hemlighet...

Barnmorskans löfte är en ny historisk bladvändare av brittiska succéförfattaren Emily Gunnis.


Uppläsare: Gunilla Leining
Längd:

4.1

481 recensioner

IM

2022-07-31

Mycket bra

Nina

2022-07-12

Gillar den här författaren då jag har läst andra böcker av henne. Men den här boken var väldigt rörig om inte inkonsekvent ibland. Uppbyggnaden av de olika karaktärerna var riktigt bra men sedan mot slutet verkar det som att hon inte riktigt visste hur hon skulle avsluta det och allt liksom rann ut i sanden. Blev besviken då man fick följa med i alla dessa karaktärs liv in på djupet även den skurkaktige men sedan försvann det mot slutet och man fick bara 2 rader som förklarade avslutet. Betyget hade varit 4 stjärnor annars.

Titti

2022-07-08

Underbar bok. Så spännande och så väldigt rörande! Rekommenderar den starkt till alla som älskar berättelser där dåtiden och nuet berättas och vävs samman på det mest fantastiska vis!