(1)

Barnens julbok

e-bok


Äntligen december! I den hĂ€r glada boken finns tips pĂ„ massor av enkla och mysiga saker att göra hela den lĂ„nga mĂ„naden före jul som knasiga konservburkstomtar, fina tittutkort och drömgoda julkolor. Det mesta av materialet som anvĂ€nds Ă€r sĂ„dant som brukar gĂ„ att rota fram gratis i lĂ„dor och skĂ„p dĂ€rhemma. Annat gĂ„r att fynda för en liten peng pĂ„ loppis som glansiga knappar, juliga bokmĂ€rken och gamla serietidningar. Fynd som enkelt gĂ„r att förvandla till klassiskt julpynt med en twist. Extra roligt Ă€r det att pyssla flera tillsammans!

Ett tips i boken Ă€r att fixa en julpysselknytis, en dag i december dĂ„ var och en tar med sig lite pysselmaterial eller ingredienser till smarrigt julgodis. Sedan gĂ„r man loss bland silkespapper och kladdiga mandelmassegrisar och pysslar samtidigt som man fikar. DĂ„ kan det plötsligt hĂ€nda att den dĂ€r hĂ€rliga kĂ€nslan infinner sig. Den som betyder att det snart Ă€r jul


Barnens julbok Àr journalisten och författaren Ulrika Hjorths tredje pysselbok tillsammans med fotografen Maria Rosenlöf.

Om Barnens roliga pysselbok:

”Boken bara strĂ„lar glĂ€dje och en kĂ€nsla av ’Kom igen!’”

Malin Molinder Barnboksprat.se

Om Bebisboken-frÄn retropyssel till bebisfest:

”Den kĂ€nns innehĂ„llsrik och vĂ€larbetat med allt man kan önska sig: inspiration, nytta och nöje.”

Carola Lindström, BTJ