(66)

Barbie - Uppdrag Stjärnljus

ljudbok och e-bok


På den avlägsna planeten Para-Den levde en gång en mycket speciell tjej som hette Barbie. Den begåvade flickan tillbringade sina dagar med att ta hand om planetens många extraordinära djur och öva på sina magiska tankekrafter. En dag fick hon ett meddelande från en kung på en annan planet. Stjärnorna är i fara och den enda som kan rädda dem är Barbie! Kommer hon att lyckas?

Följ med på fantastiska äventyr med Barbie och alla hennes vänner! Lös mysterier om hemliga dörrar, havsmonster och flaskpost, fånga skurkarna som hemlig agent, sjung i Barbies rockband, fira Chelsea’s födelsedag i Dreamtopia och flyg till tropiska stränder och nya planeter i avlägsna galaxer. Nu kör vi!

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro



4.1

66 recensioner

✨AlvOchFe✨

2023-06-10

Väldigt barnslig och handlingen beskrivs i en hast. Jag tror den är baserad på en film. Jag kan säga om du tycker den verkar intressant titta på filmen.

Bella

2022-07-30

Bra