(87)

Barbie - Systrarnas mysterieklubb 1 - Strandtjuven

ljudbok och e-bok


Barbie och hennes systrar Äker till stranden för att bada. DÀr trÀffar de Ken och tvillingarna Ryan och Raquelle. Medan Barbie jobbar som badvakt sÄ leker de andra i vattnet. För att hon inte ska tappa dem i havet sÄ gömmer Raquelle sina dyra smycken i sin strandvÀska, men nÀr hon ÄtervÀnder Àr smyckena borta. Vem kan tjuven vara? Barbie och hennes systrar sÀtter genast igÄng med att lösa mysteriet, hur klurigt det Àn mÄ vara!

Följ med pĂ„ fantastiska Ă€ventyr med Barbie och alla hennes vĂ€nner! Lös mysterier om hemliga dörrar, havsmonster och flaskpost, fĂ„nga skurkarna som hemlig agent, sjung i Barbies rockband, fira Chelsea’s födelsedag i Dreamtopia och flyg till tropiska strĂ€nder och nya planeter i avlĂ€gsna galaxer. Nu kör vi!

Mattels Barbie-docka Àr en modeikon, Àventyrare och alla barns bÀsta vÀn. Sedan 1950-talet har hon inte bara varit en populÀr leksak i hem vÀrlden över, men hon har ocksÄ varit stjÀrnan i flera böcker, filmer och TV-serier.

Barbies nya uppdrag Àr att inspirera barn att följa sina drömmar. En ny linje av dockor förestÀller fantastiska kvinnliga förebilder sÄ som handikappidrottaren Manasi Joshi, fotbollsspelaren Alex Morgan, Maya Angelou, Florence Nightingale och astronauten Sally Ride.

Barbie och tillhörande varumÀrken Àgs av Mattel och anvÀnds under licens frÄn Mattel Europa. © 2021 Mattel



4.3

87 recensioner

Nishi

2024-03-14

No comments

Susanna

2023-12-16

den var riktigt bra👍

Elin

2022-07-14

HĂ€rlig!