(40)

Bara en tanke : din guide till villkorslöst välmående

ljudbok och e-bok


Upplever du ständig stress och riskerar att bli utbränd? Är du ovanligt svartsjuk eller vantrivs du på jobbet? Har du svårt att sova och vill undvika tabletterna? Då ä den här boken något för dig.

Lider du av oro, ångest eller depression? Reagerar du ofta med ilska eller lägger du all skuld på dig själv? Plågas du av tvångs- eller självmordstankar? Har du ätstörningar eller vill du ta dig ur ett missbruk?

”Bara en tanke” ger dig allt du behöver för att uppleva psykiskt välmående. Oberoende av yttre omständigheter.

Hur kan det vara möjligt?

Jo, det bästa sättet att finna lycka, harmoni och välbefinnande är att skaffa sig en genuin förståelse kring hur vi människor fungerar rent mentalt, psykologiskt.

När vi väl fått denna förståelse, denna insikt, behövs inga nya tekniker eller metoder som erbjuds för att bli lycklig, eller redskap som sägs hjälpa oss att hantera stress, öka på självkänslan eller bygga upp ett bättre självförtroende.

Insikten i sig, ger oss allt vi behöver för att må bra. I alla sammanhang. Alltid. Den här boken är en guidning till en sådan insikt, till sådan förståelse.

Läsaren får ta del av en väldigt annorlunda beskrivning av hur vårt psyke fungerar. En beskrivning som förmodligen helt skiljer sig från det som de allra flesta av oss trott har varit sant.

Tills nu.

OM DENNIS WESTERBERG

Dennis Westerberg är föreläsare, författare och mental coach. Hans främsta kompetenser omfattar sådant som rör mental hälsa, personlig utveckling, arbetsglädje, kreativitet, kommunikation och ledarskap. Han har genom åren hjälpt hundratals människor att bryta negativa tankemönster, för att i stället kunna uppleva lycka, harmoni och välbefinnande.



4.3

40 recensioner

Elisabeth

2023-07-15

En tanke så god! En skön bok, som ger perspektiv, att våga tro på en vardag! Klart läsvärd! Tack!

Martin

2023-03-23

Jag är föredetta arbetsnarkoman och såg inget annat än vara duktig, göra det där lilla extra! Vad ledde detta till!? Jo, jag ville bli bekräftad synas! Men jag lysnade inte på hur kroppen mådde av detta! Jag drevs av att behaga min arbetsgivare och kunder! Detta till den grad att jag tänkte på jobbet även när jag var ledig "jag vågade inte släppa den tanken" för jag var rädd för att jag skulle bli sämre på jobbet. Jag till och med drömma om jobbet och ansåg att det var viktigt! Gissa vad detta ledde till! Jo, utmattningssyndrom "gick in i väggen!" Sken är den, att jag fick heller inte bli frisk nog, innan arbetsförmedlingen sparkade ut mig i arbetssvängen igen! Fast jag hade då en av de första och kunnigaste psyk läkare inom just utmattningssyndrom i ryggen! Nä, arbetsförmedlingen viste såklart bättre! Så jag trillade tillbaka i en ny utmattningssyndrom! Vad är det då som skapar en utmattningssyndrom tänker du!? JO! Det är att du har alldeles förmåga tankar! Som du dessutom inte kan reda ut! Vill du reda ut det, så är detta början till att göra det och för vissa så kommer denna bok att räcka för det! Och för vissa behöver förkovra sig lite till för att komma över tröskeln till ett normalt och hälsosamt tänkande! Kram o hälsa är för alla!

jonna

2023-02-02

Viktig och lärorik bok