(54)

Bara en fyrklöver

ljudbok


Åke Thysell, en pensionerad lärare i samhället Ingelstad, hittar ännu en lapp i sin brevlåda. "Du är en mördare" Du ska dö!", står det. Han är fast besluten att det är grannbarnen som spelar spratt och tar det inte på allvar. Men en dag hittas han död i sin säng. Polisinspektör Rakel Zachrisson får i uppdrag att utreda dödsfallet, ett uppdrag som kommer sätta hennes vänskap med skolkuratorn Helle Jensen-Nyhlén på prov.

Från Helles sida så rör utredningen upp saker i hennes privatliv, samtidig som hon i arbetet har fullt upp med en flicka som blir mobbad i skolan och på internet. När sedan en av mobbarna försvinner, efter att mördaren skördat ytterligare ett offer, står det klart att i det tidigare så lugna Ingelstad går ingen säker längre ...

"Bara en fyrklöver" är en psykologisk thriller om hur vi hanterar de skador vi tillskansar oss genom livet, om ärren vi bär och de sår som aldrig läker.

Annica Andersson, född 1972, debuterade 2021 med "Bara en fyrklöver". Efter flera år som resesäljare på resebyrå och jobb inom försäljning i olika branscher arbetar hon nu som trafikassistent på en flygplats. Hon är uppvuxen i Ingelstad och bor i dag i Växjö. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.


Uppläsare: Cecilia Ström
Längd:

3.8

54 recensioner

Isabelle

2023-10-01

Jisses vilken drabbande bok! Den här var riktigt bra! Älskade tempot, språket och karaktärerna fastnade verkligen hos mig. Det var många gripande scener som jag tycker lyfter viktiga ämnen. En bladvändare! Ser fram emot nästa!

Åsa

2023-08-16

Åhhh så spännande Annica. Så verklig. Kändes som om jag var med i Ingelstad där det hände. Väntar med spänning på uppföljaren.

Susanne

2023-02-21

3,5