(1234)

Balkong med havsutsikt

ljudbok och e-bok


Nora och Viktor ser fram emot sin lyxiga bröllopsresa i Karibien. Efter allt slit med galleriet i TÀllberg lÀngtar de efter att fÄ njuta av varandras sÀllskap i vÀrmen, omgivna av turkost hav pÄ ett kryssningsfartyg. Med pÄ resan följer deras bÀsta vÀnner, paret Vega och Kim. Men nÀr vÀnnerna kort efter ombordstigningen fÄr en fnurra pÄ trÄden pÄverkas Àven stÀmningen mellan de nygifta. Orosmoln hopar sig över deras kÀrlekssemester och Noras hemlÀngtan vaknar till liv.

Mer Àn hundra Är tidigare stiger Anders ombord pÄ ett annat fartyg. Han har för andra gÄngen tvingats begrava ett barn och bestÀmmer sig för att ge familjen en bÀttre framtid. Han lÀmnar sin fru och sitt ofödda barn i Insjön och tar jobb som kolare pÄ ett skepp som korsar Atlanten. MÄlet Àr att ta sig till Amerika och skaffa en gÄrd sÄ att hans Àlskade familj kan flytta efter. Medan varje tag med skyffeln för honom allt lÀngre bort frÄn dem kÀnner han ocksÄ att Äterseendet nÀrmar sig. Vad han inte vet Àr att skeppet, Titanic, Àr pÄ vÀg mot sin undergÄng ...

Balkong med havsutsikt Àr den romantiska och gripande tredje delen i Leksands-sviten och en fristÄende uppföljare till Hanna Blixts feelgood-succéer Glasveranda med sjöutsikt och Galleriet vid vattnet.



3.9

1234 recensioner

Anonym

2024-03-25

SĂ„ mysig!

Kristin

2024-03-14

Fin historia som resten i serien

Bodil

2024-02-06

Underbar upplÀsare!!