(8529)

Bakom stängda dörrar

ljudbok och e-bok


Det perfekta äktenskapet? Eller den perfekta lögnen?

Känner du Jack och Grace?

Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Man skulle vilja lära känna Grace bättre.

Men det är svårt, för man upptäcker att hon och Jack är oskiljaktiga.

Vissa skulle kalla det för riktig kärlek. Andra undrar kanske varför Grace aldrig svarar i telefon. Eller varför hon aldrig kan komma och ta en kopp kaffe, fast hon inte jobbar. Hur hon kan laga sådan enastående mat och ändå vara så slank. Eller varför hon aldrig verkar ha någonting med sig när hon går ut ur huset, inte ens en penna. Eller varför det sitter skyddande ståljalusier för alla fönster på bottenvåningen.

Vad är det egentligen som händer bakom de stängda dörrarna?

Etta på Sunday Times bästsäljarlista

Om ni tyckte om Kvinnan på tåget, så läs Bakom stängda dörrar.

Elle

Jag behövde bara en eftermiddag för att läsa ut boken, och i slutet bultade hjärtat hårt. Om man gillar snabba, hektiska historier kommer man att älska den här.

The Sun

Ett fängslande familjedrama … den känsla av trovärdighet och skräck som genomsyrar hela Bakom stängda dörrar sviktar aldrig.

Washington Post

B. A. Paris använder klichén om att man inte vet vad som händer bakom stängda dörrar och gör det till en mardröm … För varje kapitel stegras spänningen, och allt mer står på spel för Grace i det helvete som hennes ”perfekta” äktenskap med Jack har blivit.

Huffington Post

Den här boken är 2016 års svar på Gone Girl. Nog sagt.

Women’s Health UK

Det här är en av de bästa och mest skrämmande psykologiska thrillers jag någonsin har läst.

San Francisco Book Review

Bästsäljande författaren B. A. Paris växte upp i England men har bott i Frankrike under största delen av sitt liv. Bakom stängda dörrar är hennes debutroman, och den har sålt i över 1 miljon exemplar.



4.1

8529 recensioner

Emma

2024-02-27

Köper inte riktigt storyn som känns för osannolik för att tas seriöst, men ändå värt att läsa vidare.

Anki

2024-02-15

spännande

Sara

2024-02-06

Så bra skrivet, fängslar från första sidan.