(10)

Baka & ta tillvara

e-bok


Blomster, bakverk och sÀsongens rÄvaror

Efter de stora framgĂ„ngarna med sin första bok, Blomster & bakverk, som nominerats till Svenska designpriset och vunnit pris i Gourmand Awards, Ă„terkommer Annelie Andersson med en ny, lika fantastiskt vacker bok. Än en gĂ„ng tar oss med Annelie med genom Ă„rets alla Ă„rstider och bjuder in till sin inspirerande vĂ€rld av blomster och bakverk.

"Med Baka & ta tillvara vill jag inspirera till att baka med det som Ă€r i sĂ€song. Jag lyfter fram ett antal rĂ„varor som passar bra att baka med; frukt, bĂ€r, grönsaker och kryddor. Att tĂ€nka i sĂ€song Ă€r bĂ„de roligt och utmanande. Det finns nĂ„got fint i att allt har sin tid och att fĂ„ lĂ€ngta efter en rĂ„vara. Att vi tar tillvara snarare Ă€n tar för givet. Flera recept kan med smĂ„ justeringar anvĂ€ndas Ă„ret om. Även i denna bok bakar jag med olika mjölsorter, med och utan gluten. En del rĂ„varor blir ocksĂ„ till glass, krĂ€m och marmelad. Följ med pĂ„ bakresan med sĂ€songens rĂ„varor och lĂ„t mig inspirera dig till att se rĂ„varorna som nĂ„got vĂ€rdefullt som förgyller bakningen och fĂ„r smaklökarna att spritta till av glĂ€dje." Annelie Andersson

OM FÖRFATTAREN

Annelie Andersson bjuder Àn en gÄng in till sin inspirerande vÀrld av blomster och bakverk, dÀr hon skapar Àtbara och vackra stilleben tillsammans med kameran i sin trÀdgÄrd. Annelies första bok Blomster & bakverk togs emot oerhört vÀl och har fÄtt flera fina utmÀrkelser och nomineringar. Annelie driver bloggen Blomster & bakverk och Àr frilansande foto- och receptkreatör med stor förkÀrlek för bakning, blomster och det vackra i vardagen.



4.6

10 recensioner

Anonym

2023-04-01

Fina recept och talande bilder. Inspiration