(137)

Bad Boy

ljudbok och e-bok


Alan Banks Àr pÄ semester nÀr en kvinna söker honom hemma pÄ polisstationen. Hon Àr mycket upprörd och för Banks kollega Annie Cabbot berÀttar hon att ett vapen har hittats i dotterns rum, ett vapen som kan ha kopplingar till den undre vÀrlden. En polisstyrka skickas till huset för att undersöka saken. Men situationen utvecklas snabbt i fel riktning, och innan man vet ordet av har en person dödats. NÀr massmedia fÄr nys om saken blir det stora rubriker.

SÄ inleds en utredning som snabbt gÄr i helt ovÀntad riktning. Det framkommer att Alan Banks dotter Tracy Àr inblandad, och att hon just nu svÀvar i oerhörd fara. Vapnet som man fann hos vÀninnan tillhör Tracys nya pojkvÀn Jaff, en ung man med farlig charm.

Medan Banks Àr pÄ semester har Tracy och Jaff dragit sig tillbaka i faderns stuga. Vad Tracy inte vet Àr att hon snarare Àr Jaffs gisslan Àn hans flickvÀn. För Jaff Àr en man helt utan samvete, en man som ser allt och alla som handelsvaror. Just nu jagas han inte bara av polisen utan Àven av en hÀmndlysten maffiaboss, och han börjar bli alltmer desperat. Om han inte snart hittar en flyktvÀg mÄste han förhandla, och det enda han har att köpslÄ med Àr Tracy.

Det dröjer inte lÀnge förrÀn Àven Alan Banks kopplas in pÄ fallet. Ganska snabbt inser han att det Àr ett betydligt mer komplicerat Àn man först trott och att han mÄste ta mycket stora risker för att lösa det. Den hÀr gÄngen handlar det inte bara om att sÀtta karriÀren pÄ spel, den hÀr gÄngen Àr insatsen hans dotters liv.


UpplÀsare: Tomas Bolme
LĂ€ngd: