(18)

Börja om på nytt?/Löften och längtan

e-bok


Börja om på nytt?

Abbie och Rafaels lilla flicka är svårt sjuk. Abbie planerar att åka till New York för att Ella ska kunna genomgå en mycket speciell behandling. Då ställer Rafael, som själv är läkare och inte tror på behandlingen, ett ultimatum: Om hon reser är äktenskapet över! När de kommer hem igen med goda nyheter är Abbies man förstås överlycklig för dotterns skull. Men det står klart att makarna glidit ifrån varandra och Rafael har svårt att erkänna sitt misstag. Det är nu det gäller – ska de kunna tända passionens heta låga igen, eller ska de gå skilda vägar?

Löften och längtan

Xavier är chockad – kvinnan han älskade utnyttjade honom bara! Den franske doktorn reser till kuststaden Amaroo i Australien fast besluten att leva efter sin nya regel: han ska aldrig mer ha en relation med en kollega. Men när han möter den passionerade barnmorskan Charlotte blir löftet plötsligt mycket svårt att hålla.

De arbetar tätt tillsammans, förlöser barn och räddar sköra små liv. En gnista tänds i Xaviers sårade hjärta och de höga försvarsmurarna börjar ge vika …