(14)

Azras bok

ljudbok


Sista terminen pÄ gymnasiet och bara nÄgra mÄnader kvar till studenten. Hela livet har det varit Azra, Linn och Nico. De tre mot vÀrlden. Och nu ska de snart skiljas Ät. Linn och Nico vet redan vad de vill göra sedan. Men Azra Àr inte alls lika sÀker. Det enda hon vet Àr att hon Àr trött pÄ alla killar. Som tafsar, tar plats och snackar skit. Hon vill göra nÄgot för att fÄ dem att fatta.

Första boken i en trilogi om Àldre tonÄrstjejers liv hÀr och nu. Azra, Linn och Nico stÄr i centrum i var sin bok om ung kÀrlek, girl power och stark vÀnskap. Författaren belyser samtidigt de höga krav och osynliga regler som omger unga tjejer, trakasserierna de utsÀtts för och reaktionerna de fÄr nÀr de stÄr upp för sig sjÀlva.

LÀttlÀsta böcker frÄn Vilja Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för en vuxen lÀsare.



3.6

14 recensioner

Stina

2021-08-09

Inget för mig lite för kort och den skulle blivit bÀttre om hon skrev mer utförligt och inget typ hÀnde sÄ om det hade vart fler hÀndelser hade den varit mycket bÀttre.

Agnes

2020-07-15

Man fastnade lÀtt i den efter bara nÄgra minuter,den skulle kunnat vara lite lÀngre men jag gillar den!!