(316)

Avslappning - Stresshantering

ljudbok


Ljudboken har producerats i samrÄd med leg. lÀkare, som dessutom Àr psykiater och leg. psykoterapeut.

Åstadkom en kraftfull förbĂ€ttring av ditt vĂ€lbefinnande. Stresshantering förbĂ€ttrar din hĂ€lsa. Guidad avslappning kan frigöra dig frĂ„n stress och spĂ€nningar. Du kan tanka ny energi. Du kan utveckla din kreativitet. NĂ€r du kĂ€nner dig överhopad, frustrerad, eller helt enkelt slutkörd, sĂ„ Ă€r guidad avslappning ett av de enklaste sĂ€tten att Ă„terfĂ„ balansen.

Livet kan ibland te sig bullrigt och kaotiskt. Det Àr mÄnga mÄsten som stÀndigt drÀnerar oss pÄ vÄr energi. Det kan hÀnda att vi arbetar för mycket och sover för lite. Vi fÄr inte den rÀtta tiden för att koppla av och nÀr detta vÀl hÀnder sÄ Àr det ofta nÄgon eller nÄgot som pockar pÄ vÄr uppmÀrksamhet eller som avbryter oss. VÄrt moderna hektiska liv lÀmnar sÀllan tid över för att ladda vÄra batterier.

Detta program Àr en utomordentlig hjÀlp till att för en stund fly till en plats dÀr det andas lugn och harmoni. Du behöver inte Äka nÄgonstans för att komma dit. Du behöver inte sÀga adjö till familjen eller ta ledigt frÄn jobbet. Om du studerar kan du bara lÀgga ifrÄn dig böckerna ett tag. Sen ser du till att du ger dig sjÀlv en stund av lugn och ro. Det krÀvs ocksÄ lite avskildhet för att du ska kunna skörda alla fördelar som stresshantering med hjÀlp av sjÀlvhypnos kan ge dig. I hemmets lugna vrÄ kan du bara luta dig tillbaka, lyssna pÄ programmet och du garanteras en djup kÀnsla av vÀlmÄende. Programmet har utformats pÄ ett vÀl beprövat sÀtt, nÄgot som har hjÀlpt miljontals med mÀnniskor att hitta sinnesfrid.

Vem behöver stresshantering?

Stress pĂ„verkar oss pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt, och det finns mĂ„nga som inte inser hur stressade dom Ă€r. Det gĂ„r faktiskt att vĂ€nja sig vid att vara stressad. För mĂ„nga kan detta kĂ€nnas som ett normaltillstĂ„nd. Även om man inte tycker sig vara stressad sĂ„ gĂ€ller det att vara vaksam pĂ„ olika signaler och samtidigt veta att det finns tekniker för att lindra stress.

TÀnk dig hur det skulle kÀnnas att:

- kunna frigöra all den stress du samlat ihop under dagen

- lösa upp negativa kÀnslorkunna koppla av sÄvÀl i kropp och sjÀl och verkligen kÀnna att du kommer ikapp

- nÀrhelst du vill kunna fly till en plats i ditt inre dÀr du kan kÀnna dig avspÀnd och avslappnadatt för en stund

- göra en vÀlgörande paus och slÀppa alla mÄsten, all oro, och alla bekymmer

- fÄ ny energi till att ta itu med sÄvÀl vardag som helg

- kunna ha en kvarvarande kÀnsla av lugn och ro under lÄng tid efterÄt

Vi behöver alla ta en paus emellanÄt. Denna unika sjÀlvhypnos ger dig möjlighet att avnjuta stresshantering i kombination med avslappningsmusik. Allt du behöver göra Àr att luta dig tillbaka och lÄta dig följas med.

NÀr du kÀnner dig övervÀldigad, frustrerad, eller helt utsliten Àr denna ljudbok som specialdesignats för att Ästadkomma avslappning ett av de enklaste sÀtten att ÄterstÀlla balansen. AlfavÄgor, i kombination med guidad avslappning och sjÀlvhypnos, har harmonierats med lugnande musik. Dina hjÀrnvÄgor pÄverkas och du guidas genom mjuka avslappningstekniker för att lindra de spÀnningar och den stress som uppkommit. Denna inspelning bygger pÄ vÀlkÀnda tekniker för att lindra stress, nÄgot som har hjÀlpt miljoner av mÀnniskor vÀrlden över.



3.8

316 recensioner

Anonym

2024-03-06

sÄ otroligt dÄlig lÀsare och röst!

Isabel

2024-02-09

Underbar bok sÄ avslappnande

Anonym

2023-09-25

den Àr för kort.