Avslappning- Balans i kroppen

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Avslappning- Balans i kroppen

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Avslappning- Balans i kroppen

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nÀsta historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Avslappning- Balans i kroppen

3,8 72 betyg
Avslappning - Balans i kroppen
Kroppsscanning Àr en av de mest populÀra mindfulness övningarna och anvÀnds ofta för att somna och sova bÀttre, slÀppa stress och lÀra kÀnna igen kroppens signaler samt för att ge dig sjÀlv vila och ny energi. Den hÀr lÀngre mindfulness övningen kan du göra liggande eller sittande. Slut dina ögon och slappna av. Detta Àr en meditation sÀrskilt lÀmpad för att öva sig i att ge efter och slÀppa taget, för att skapa utrymme för avslappning och balans i kroppen Att ge dig sjÀlv tid för ÄterhÀmtning och vila Àr en förutsÀttning för att klara av de pÄfrestningar vi dagligen utsÀtts föri vardagen.

Börja med att andas in genom nĂ€san och lĂ„t luften fylla lungorna Ă€nda ned i magen och lĂ„t luften sakta gĂ„ tillbaka samma vĂ€g ut igen. Varje gĂ„ng du andas in kan du tĂ€nka ”slĂ€pp”, och nĂ€r du andas ut ”taget”. Varje gĂ„ng du andas ut sjunker du allt djupare ner mot underlaget, du blir mer avslappninad och avkopplad.... lĂ„t den hĂ€r meditationen varsamt guida dig genom kroppen.

Syftet med den hÀr meditationen handlar om att bli medveten om kroppen och dess signaler, för att skapa balans. MÄnga finner denna övning avkopplande och avstressande och vissa somnar av övningen. DÀrför lÀmpar den sig Àven att göra pÄ kvÀllen för att vara mer avslappnad och redo för sömn. Den lÀmpar sig Àven för dig med lÄngvarig eller kronisk smÀrta och mÄnga upplever att de har en djupare sömn och somnar lÀttare, mindre vÀrk och mer balanserade i kroppen efter att regelbundet anvÀnt sig av denna meditation.

Den passsar lika bra att göra pÄ morgonen som pÄ dagen. För bÀsta resultat rekommenderar vi dig att regelbundet lysnna pÄ denna meditation, gÀrna 21 dagar i följd och sedan nÀrhelst du vill. Desto oftare du lyssnar pÄ denna meditation desto lÀttare kommer du slappna, av och kÀnna dig mer utlivad och balanserad. Du kan med fördel kombinera den med nÄgon av de andra inspelningarna i Mindful meditation serien.

Camilla Gyllensvan Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon Àr utbildad i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag som arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt hÄller Internationella NLP utbildningar.

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 29 ljudböcker samt skrivit boken NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017 som ocksÄ översatts till engelska 2018 samt Àr medförfattare i boken om SjÀlvsabotörerutgiven 2018.

Avslappning- Balans i kroppen Àr tillgÀnglig som ljudbok.

 • Ljudbok

  Publicerad : 2018-06-20

  SprÄk: Svenska

  Förlag Ljudbok: Mindboozt Publications

  ISBN Ljudbok: 9789188739162

Visa mer

Det hÀr gillar andra med Nextory

SÄ bra att kunna lyssna pÄ en bra bok nÀr jag sitter i bilen eller pÄ flyget eller tÄget.

AnitaAnita

LÀtt att lÀsa och bra att man kan stÀlla in bakgrundsfÀrg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjÀnst, bra utbud och snyggt anvÀndargrÀnssnitt. StÀndig utveckling av appen.

AnnaAnna

3,8

72 betyg
 • Sandra

  2020-08-15

  Denna mindfulnessövning började lite lÄngsamt i mitt tycke, men allteftersom tiden gick sÄ försvann jag mer och mer in i ett underbart avslappnat lÀge. PÄminnelserna om att slappna av Àr perfekt tajmade. Gillade den skarpt!

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier vÀntar

LÀs och lyssna hur mycket du vill. Du vÀljer sjÀlv nÀr du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare Àn nÄgonsin med böcker

Fler Àn 11 000 lÀsare har gett Nextory fem stjÀrnor i betyg pÄ App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig sjÀlv

SÀtt upp egna lÀsmÄl och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och LÀsdagboken.

visa
amex
master