(157)

Avslappning -Andnings Meditation

ljudbok


ANDNINGSMEDITATION- avslappning

Livet börjar med ett andetag. Vi tar ca 20 000 andetag per dag, i genomsnitt 14 st per minut. Att det Àr livsviktigt att andas kan vi nog alla vara överens om. Andningen förser kroppen med syre och Àr en av vÄra mest grundlÀggande funktioner. Tack vare syre kan vi tillverka stora mÀngder energi och möta kroppens enorma energibehov.

I denna avslappnande meditation med fokus pÄ din andning fÄr du möjlighet att stanna upp o h fokusera innÄt. Att anvÀnda din andningf som ett ankare för hÀr och nu och lÄta ditt sinne vila. Vi kan bara genom att vÀnda vÄrt fokus innÄt bli mer avslappnade, slÀppa spÀnningar och bli mer medvetna om vad som sker omkring oss bara genom att ta stanna upp, ta ett djupt andetag och andas ut. Andningsmeditation Àr en av de enklaste och medt basala övningarna i mindfulness och för mÄnga en favorit. Med denna guidade meditation fÄr du möjlighet att stanna upp och Äterkoppla till din andning. Grunda dig och bara genom att göra den bÀr andningsövningen dagligen i minst 21 dagar skapa en vana att slÀppa taget och ge dig sjÀlven stunds avkoppling. För bÀsta resultat kan du göra den Àr övningen 1-2 gÄnger dagligen fö att sedan fortsÀtta sÄ ofta du sjÀlv vill. Den passar Àven bra att göra pÄ kvÀllen som en förberedelse för vila. Du kan medfördel kombinera denna med nÄgon av vÄra andra MIndful meditation inspelningar.

Camilla Gyllensvan Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon Àr utbildad i KBT , ACT och mindfulness. Samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt hÄller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste Ären har hon coachat och utbildat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. För mer info besök www.camillagyllensvan.com