(3799)

Avdelning 21

ljudbok och e-bok


En patient hittas hÀngd pÄ sitt rum pÄ SÀters rÀttspsykiatriska klinik. Dödsfallet avskrivs som ett suicid, men psykolog Anna Varga anar orÄd nÀr flera av hennes patienter börjar bete sig mÀrkligt.

NĂ€r ytterligare en patient hittas hĂ€ngd, den hĂ€r gĂ„ngen i en lampsladd, Ă€r det stĂ€llt utom all tvivel att nĂ„got gĂ„tt vĂ€ldigt fel och en utredning inleds av kommissare Åke Blom frĂ„n BorlĂ€ngepolisen. Det Ă€r mĂ€ktiga intressen pĂ„ spel. Patienterna ingĂ„r i en lĂ€kemedelsstudie. Ett fungerade lĂ€kemedel skulle inte bara vara en framgĂ„ng för klinikchefen Miro Cilic, det skulle ocksĂ„ innebĂ€ra miljardvinster för företaget som utvecklat den nya medicinen

Avdelning 21 Àr Helena Kubicek Boyes efterlÀngtade fortsÀttning pÄ spÀnningsromanerna om Anna Varga, psykolog vid den mytomspunna rÀttspsykiatriska kliniken i Dalarna, och hennes kollegor Miro Cilic och Lina Vikingson.



4.1

3799 recensioner

Sofia

2024-04-18

Efter förra boken som tog ett steg tillbaka blev den hÀr en given succé. Nya spÀnnande Àventyr och inte alls förutsÀgbar. Slukade den pÄ tvÄ dagar, ett mÄste.

Pernilla

2024-04-15

spÀnnande, bra upplÀsare. tar nÀsta bok med en gÄng.

Mammisen

2024-04-07

Helt ok