(262)

Av allt ont

ljudbok och e-bok


Barbara Hammar lever ett till synes balanserat liv. Rikt men inrutat. UtÄt sett Àr hon en framgÄngsrik rÀttspsykiater, kallad underbarnet av sina kollegor pÄ RÀttsmedicinalverket. SjÀlv har hon alltid kÀnt sig mer som ett maskrosbarn, som brottas med ett inre kaos.

SÄ hÀnder nÄgot som sÀtter tillvaron i gungning. Ett hastigt och ovÀntat dödsfall vÀcker minnen som Barbara jobbat hÄrt med att förtrÀnga. Motvilligt tvingas hon tillbaka till uppvÀxten fylld av mörka hemligheter. Samtidigt landar en stor rÀttspsykiatrisk utredning pÄ hennes bord. Ett fall som förbryllar frÄn första stund. I smyg och helt utanför sina befogenheter som rÀttspsykiater börjar Barbara titta nÀrmare pÄ fallet. Sökandet efter sanningen för henne bÄde nÀrmare gÄtans lösning och hennes eget förflutna.

Av allt ont Àr den första, fristÄende delen i serien om rÀttspsykiater Barbara Hammar.

Helen Stommel Olsson Àr bosatt i Göteborg, men tillbringar ocksÄ en del av sin tid i BohuslÀn och pÄ Mallorca. Hon har en bakgrund som copywriter och frilansjournalist och Àr numera författare pÄ heltid. Hon har tidigare gett ut Gangsterprinsessan (2017) och Den nakna flickan (2019). Helen brinner för att ge de mest utsatta i samhÀllet en röst. Hennes debutbok, den hyllade Gangsterprinsessan, tilldelades priset för Ärets bÀsta ljudbok i kategorin roman pÄ Storytel Awards 2018.


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

3.7

262 recensioner

MML

2024-04-17

Äsch

ulle

2023-12-08

Bra! VÀntar pÄ nÀsta!

siw

2023-11-06

Lite svÄrt att hÄlla ihop historien med olika slÀktskap ibland !