(49)

Attentat mot Vita huset

ljudbok och e-bok


Efter Är av blod, svett och tÄrar har Florentyna Kane Àntligen blivit USA:s första kvinnliga president. Men medan hon svÀr presidenteden har mörka krafter fullt upp med att konspirera för att röja henne ur vÀgen. NÀr FBI tipsas om att ett lönnmord Àr i görningen inser de snabbt allvaret, men deras insats ska komma att fÄ ett abrupt slut. En timme efter att tipset inkommit kÀnner nÀmligen fem personer till dess innehÄll. Ytterligare en timme senare Àr fyra av dem döda.

FBI-agenten Mark Andrews Àr plötsligt ensam om att veta nÀr den kallblodiga attacken kommer att ske. Han har nu mindre Àn en vecka pÄ sig att lista ut vem det Àr som ligger bakom konspirationen, var man tÀnker slÄ till och hur. Ett enda felsteg kan kosta bÄde honom och presidenten livet - och försÀtta nationen i ett allvarligt politiskt krislÀge. Kommer han lyckas stoppa det som Àr pÄ vÀg att hÀnda, innan det Àr försent?

Jeffrey Archer Àr en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och Àr nu en av Storbritanniens mest framgÄngsrika författare med över 320 miljoner sÄlda böcker vÀrlden över. Hans mest kÀnda bokserier Àr Cliftonkrönikorna och Rivalerna.


UpplÀsare: Thomas Hanzon
LĂ€ngd:

3.7

49 recensioner

Adam

2023-09-16

Helt ok historia. TrÄkigt och irriterande att upplÀsaren inte Àr pÄlÀst hur lokala namn pÄ vÀgar, vattendrag och byggnader uttalas.

Peter

2022-03-17

Klart vÀrd att lÀsa /lyssna pÄ.