(15)

Att Ständigt Känna Sig Värdelös

ljudbok


"Att Ständigt Känna Sig Värdelös"

En ljudbok om att aldrig sluta tro på sig själv, av Patric Svanberg. En story om att under livets gång, från att tvivla på att duga och inte vara tillräckligt bra, till att idag insett att det viktigaste är förmågan att skapa sin egen trygghet. Detta är en story om att lära sig att utmana den självkritik som gör att vi ifrågasätter om det vi gör och är räcker till. En ljudbok om att lära sig att sträva mot drömmar och mål utan att sänka oss själva på vägen. Budskapet i storyn är att alltid våga vara sig själv, vara imponerad över sig själv och lära sig att finna sitt inre värde!

Är du intresserad av personlig utveckling känner du igen mycket av det Patric pratar om, men här får du det berättat utifrån hans egna personliga upplevelser, insikter och lärdomar av det han varit med om. Ljudboken handlar om att välja hur vi vill må och vad vi kan göra för att komma dit. Att det går att förändra sättet vi betraktar oss själva och därigenom förändra mycket i vårt liv. Patrics böcker passar extra bra för den yngre generationen som behöver höra att vi kan lära oss att tänka om genom att arbeta med vårt sätt att tänka och se på oss själva.

Patric är en norrlänning med ett hjärta som brinner för att hjälpa andra. Han är också coachen som är allergisk mot mainstream och ser sig själv som en kreativ äventyrare. Patric är också den legitimerade idrottsläraren som älskar att beundra detaljer i vardagen, vare sig det handlar om fotografering eller poetiska uttrycksformer. Han älskar musik och allt som skänker glädje och skapar samhörighet mellan människor.