(138)

Att bygga ett lag

ljudbok


Förbundskapten Janne Andersson har hyllats för sitt tydliga ledarskap – som gett det svenska herrlandslaget i fotboll stora framgĂ„ngar. I denna bok delar han med sig av sina erfarenheter om hur man bygger lag, sĂ€tter gemensamma ramar och hanterar konflikter. Han berĂ€ttar om hur man verkligen blir delaktig i ett lag och om hur mĂ€nniskor med olika bakgrund och förutsĂ€ttningar kan jobba ihop pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt.

Han berĂ€ttar ocksĂ„ om hur man skapar utrymme för idĂ©er och hur man hittar balansen mellan att ta och delegera beslut. Janne Anderssons erfarenheter och tankar kring ledarskap har gjort honom till en av Sveriges mest uppskattade förelĂ€sare; han inspirerar inte enbart idrotten utan ocksĂ„ nĂ€ringslivet. Allt för att utvecklas som lag – och dĂ€rmed kunna vinna!


UpplÀsare: Janne Andersson
LĂ€ngd:

4.3

138 recensioner

Adam

2023-09-19

I inledningen av boken sĂ€ger författaren att ”den hĂ€r boken handlar inte om fotboll”. ÄndĂ„ handlar i stort sett varje sektion, varje kapitel om fotboll och kuriosa och historier frĂ„n författarens karriĂ€r inom fotbollen. Nej, om du inte Ă€r en extrem fotbollsfantast sĂ„ vĂ€lj en annan bok. Den hĂ€r fĂ„ngade mig inte för fem öre.

Ludvig

2021-11-13

Vettig men förutsÀgbar bok.

Jonathan

2021-08-13

Mycket bra. Rekommenderas