(214)

Astrid Lindgren - Ett Liv

ljudbok och e-bok


Astrid Lindgren är en av världens mest berömda författare. Hennes böcker är översatta till 100 språk och älskas av både barn och vuxna. Astrid stod alltid på barnens sida, vilket avspeglar sig i hennes böcker. Här får vi veta mer om Astrids liv och hennes engagemang mot orättvisor i samhället.

Ett liv är serien med lättlästa biografier. Här finns utrymme för längre och mer djupgående resonemang, vilket gör böckerna lämpliga att använda i undervisningen – och att sätta i händerna på den elev som gärna läser om personer som förändrat sin tid och påverkat hur vårt samhälle ser ut i dag.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.



3.7

214 recensioner

Bengt

2023-09-10

bäst!

Inge

2023-01-31

Jag fick tårar i ögonen. Jag har alltid önskat att få träffa henne och nu känns det lite bättre eftersom jag inte kommer kunna göra det, men nu har jag lärt mig lite mer om henne och några av mina stora hemlig frågor har jag fått svar på. Det var en lättnad och jag önskar ändå att hon kunde ha varit vid liv nu också❤️ jag fick en lite snabb mini hjärtattack när det stod att hon hade fått en stroke…☺️🫶🏻❤️

Anonym

2022-07-25

Älskade fina Astrid !! Du och din bok är helt fantastisk !! Din verbala skrift och alla vackra ord om din bok !! Framför allt din kärlek att bli författare hoppas och önskar att ditt hjärta hållet till den längtan av din kärlek !! Det är en stor berättelse med inlevelse med skriva boken !! Du är verkligen fantastisk författare och hoppas många lyssnar på din bok som jag har gjort !!