(13)

Apportering till vardag och fest

ljudbok och e-bok


Har du en fÄgelhund och vill hitta ett riktigt roligt sÀtt att aktivera din hund pÄ - och kanske starta pÄ jaktprov? Vill du trÀna pÄ ett sÀtt dÀr din hund har lika roligt som du nÀr ni trÀnar? Vill du lÀra dig hur du kan kombinera klickertrÀning och jaktprovstrÀning? DÄ Àr det hÀr en bok för dig!

Apportering till vardag och fest Ă€r den första boken pĂ„ svenska om hur du kan trĂ€na jaktapportering med klickertĂ€nk. Boken beskriver ett nytĂ€nkande inom fĂ„gelhundstrĂ€ningen som utmanar dig att testa nĂ„got nytt ? om du vĂ„gar och vill. I boken presenteras mer Ă€n 100 övningar som du kan göra för att fĂ„ en duktig apportör. Övningarna Ă€r anpassade för de inledande jaktprovsklasserna för spaniel och retriever, men Ă€ven du som har en stĂ„ende fĂ„gelhund har nytta av boken nĂ€r du lĂ€r in apporteringsarbetet.

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson Àr instruktörer i Göteborg bedriver all trÀning sin med klickertÀnk. Med sina spanielar och retrievrar trÀnar och tÀvlar de lydnad, bruks, agility, rallylydnad, viltspÄr och gÄr pÄ jaktprov.


UpplÀsare: Linda Dyrefelt
LĂ€ngd: